Перейти до основного вмісту

Публікації

Заняття Доброти

Останні дописи

Смаколики для воїнів.

Уроки доброти

Уроки доброти

Свято осені

Гра з піском – одна з форм природної діяльності дітей. Вона приносить задоволення дітям. Це незвичайна техніка, завдяки якій дитина будує власний світ в мініатюрі з піску і невеликих фігурок. При цьому дитина виражає на піску те, що спонтанно виникає у неї в свідомості.Створюючи сама свій світ на піску, дитина відчуває себе чарівником, вона не боїться щось міняти, ламати старе або будувати нове. У роботі з піском все простіше: якщо зробив щось не так, проведи долонькою по піску і почни спочатку.Пісочні ігри не лише цікаві але і корисні. Гра з піском ефективна в роботі з дошкільниками із затримкою психічного розвитку, для дітей із порушенням мовлення. Перенесення традиційних педагогічних занять в пісочницю дає більш виховний і освітній ефект, ніж стандартні форми навчання.

День Консультація України

Кожний народ має свою мову, свої традиції і звичаї, що виробилися упродовж багатьох століть. У кожного народу є свої національні святині, символи – серед них Конституція – головний Закон, за яким ми з вами живемо в Україні, адже Україна – це наша Конституція, рідна мова, мальовнича природа, талановитий народ і звичаї, які споконвіку шануються і бережуться. В кожній Державі є президент, прапор, герб, гімн.

Свято Мам та Бабусь

 "Свято до дня Матері" є: формувати у дітей почуття любові і поваги до матері, як самого близької, рідної і дорогої людині в житті дитини. Завдання - сприяти спільному переживання дітей і мам, допомогти дітям відчути, що їх люблять, цікавляться ними. Створити радісний настрій. Занурити дітей у світ казки, розвивати уяву, увагу, відчуття ритму і такту, естетичний смак.

Зимові прогулянки

Прогулянки на свіжому повітрі сприяють гармонійному фізичному розвитку та загартовують організм дитини, заряджають позитивною енергією та поліпшують настрій. Щоб організувати корисну й безпечну зимову прогулянку, скористайтесь порадами. Щоб зимова прогулянка приносила радість. Не позбавляйте дітей прогулянок через холодну погоду. Проводьте їх двічі на день: у першу половину – після організованої освітньої діяльності, у другу половину – після денного сну або перед тим, як дітей забирають із садка. Дотримуйтеся температурного режиму. Проводьте прогулянки на свіжому повітрі взимку з дітьми раннього віку, якщо температура повітря не нижче -16 °C; з дошкільниками – 20 °С. Швидкість вітру має бути не більше 7 м/с. Скорочуйте або скасовуйте прогулянки в разі сильного снігопаду. Тривалість прогулянки залежить від самопочуття дітей і погодних умов температури повітря та швидкості вітру. Дошкільники мають перебувати на свіжому повітрі не менше трьох годин на день з достатньою руховою активністю.

"Для чого потрібен режим ?"

Розпорядок дня традиційно є невід'ємною частиною дітей, тому грамотно організований режим піде на користь не тільки малюкові, але і його батькам. Дотримання правильного режиму дисциплінує дітей, підвищує їх працездатність, апетит, покращує сон, сприяє нормальному фізичному і психологічному розвитку, зміцнює здоров'я малюка.Для здоров'я і розвитку дитини має велике значення режим дня. Він організовує життя і дитини, і батьків і допомагає впоратися з безліччю справ спокійно, без суєти. Їжа, сон і прогулянки в певний час дисциплінують малюка, який звикає до розпорядку і легше перебудовується з одного заняття на інше. Зазвичай діти, які звикли до чіткого розпорядку дня, відрізняються бадьорістю, життєрадісністю і врівноваженістю. Режим дня допомагає виховувати в дитині самостійність. Він знає, що необхідно мити руки перед їжею, прибрати іграшки перед сном, і зазвичай без капризів погоджується це зробити. Розподіл часу на різні за

Подарунок для воїнів

Будинок для Патрона.

Це цікаво

Вікторина "Правила дорожнього руху "

Правила дорожнього руху . Гра " Де сховалось <НЕ>"

Пальчикові ігри

Граємо з дітками вдома)

Консультація для батьків